fbpx

Despre Noi

ADREM LINK promovează soluții în eficiență energetică, vizibilitate & informare, optimizare operațională, automatizare & control. Cea mai recentă companie a grupului, Adrem Link, adresează atât marii consumatori de energie, precum municipalități, industrii și retail, cât și segmentul rezidențial și micile birouri. Orientat strategic către Internet of Things, arhitecturi Cloud și modele “as a Service”, Adrem Link își propune devină un lider de opinie în asimilarea noilor tehnologii în România și ofere clienților săi posibilitatea unui consum de energie eficient datorită operațiunilor optimizate și vizibilității asupra proceselor.

valori

istoric adrem

  • 2016
  • 2019
  • 2020
2016

Se înființează Adrem Link, o nouă companie care se alătură companiilor Adrem cu specific energetic deja existente.

Companiile Adrem cu obiect de activitate în domeniul energetic se repoziționează pe piață, astfel: Adrem Invest păstrează numele companiei istorice a grupului ABBC; Adrem Automation devine Adrem Engineering;

2019

La trei ani de la înființare, Adrem Link își consolidează strategia, energia verde fiind
tema adusă în fața consumatorului responsabil și preocupat pentru un viitor sustenabil.

2020

2020 este anul când Adrem Link începe să își consolideze poziția în piață. Astfel, au fost instalate peste 1.800 de panouri solare cu o putere totală isntalată de 557kw.