SERVICII & SOLUTII

SISTEM INTEGRAT DE MANAGEMENT AL ENERGIEI – ENERGYCAST

Cunoasterea este baza evolutiei. Eficienta energetica, atat de mult vehiculata si dorita, poate fi obtinuta doar cunoscand si intelegand consumul. Sistemul de Management al Energiei oferit de Adrem Link este instrumentul potrivit pentru acest prim pas spre eficienta energetica. Solutia integreaza platforma software EnergyCAST, echipamente si servicii dedicate implementarii sistemului.

Dincolo de avantajul major mentionat anterior, EnergyCAST este un instrument necesar pentru:

  • Intrunirea cerintelor impuse de Legea 121/2014 privind eficienta energetica. Pentru operatorii economici, cu exceptia IMM-urilor, legea prevede realizarea unui audit energetic o data la 4 ani cu propunerea de masuri de reducere a consumului. EnergyCAST este un instrument necesar pentru acest audit, intrucat ofera date exacte privind consumul.
  • Implementarea standardului de management energetic ISO 50001. Acest standard este caracterizat de aspecte tehnice specifice, cum ar fi inregistrarea continua a datelor energetice si realizarea de analize pentru depistarea si evaluarea consumului de energie operational. EnergyCAST ajuta tocmai la obtinerea acestor date.

Elementul central al Sistemului Integrat de Management al Energiei este platforma software EnergyCAST. Aceasta ofera informatii esentiale pentru luarea deciziilor in scopul optimizarii consumului de utilitati (energie eletrica, termica, gaze, abur etc) pe care beneficiarul doreste sa le masoare. Informatiile au la baza masurarea consumului, colectarea, centralizarea si analiza datelor.